Geruchten | 'Juventus bekijkt Boëtius tegen Cambuur of AZ'

Geruchten | 'Juventus bekijkt Boëtius tegen Cambuur of AZ'

GERUCHTEN TOPIC | Feyenoord doet het goed in de Nederlandse competitie, dat is aan alles te merken. Ook aan de geruchten die momenteel circuleren in buitenlandse media. We zullen in de toekomst via dit nieuwsbericht een kleine update geven wat er speelt rondom de Feyenoord-spelers.

20-04-2014 | 'Juventus wil Boëtius dit seizoen nog aan het werk zien'
Juventus gaat binnenkort weer een wedstrijd van Feyenoord bekijken. De Italianen houden Jean-Paul Boëtius al langer in de gaten en tegen Cambuur Leeuwarden en/of AZ willen de Italianen hem wederom gaan beoordelen. Daarna zou moeten blijken of Juventus deze zomer gaat toeslaan. (Tuttosport)

18-04-2014 | 'West Ham United geïnteresseerd in Clasie'

Sam Allardyce, trainer van het Engelse West Ham United, wil Jordy Clasie graag toevoegen aan zijn selectie voor volgend seizoen. De middenvelder maakt een goede indruk op de Engelse manager, maar niet alleen West Ham ziet de Nederlander zitten. Meerdere Engelse clubs hebben interesse naar de diensten van Clasie. (talkSPORT)

17-04-2014 | 'United en Juventus richten hun pijlen op Vilhena'

Manchester United en Juventus behoren tot de clubs die interesse hebben in Tonny Vilhena. De clubs hopen Vilhena deze zomer over te nemen van Feyenoord. De topclubs uit Engeland en Italië hebben de 19-jarige middenvelder al bekeken en zijn onder de indruk van hem. De Engelse grootmacht hoopt Vilhena voor een slordige 5 miljoen pond (ruim 6 miljoen euro) over te nemen van de Rotterdamse club. (Mirror)

17-04-2014 | 'Feyenoord aast op Uruguayaanse aanvaller’

Feyenoord wil volgend seizoen graag gebruik maken van de diensten van de Uruguayaanse aanvaller Gonzalo Bueno. De 21-jarige speler van het Russische Kuban Krasnodar wil graag 'de sterren van de hemel spelen in Rusland', maar krijgt daar niet de kans voor. Feyenoord hoopt de aanvaller een seizoen te huren. Verschillende clubs uit Spanje, Italie en Frankrijk toonde ook al interesse in Uruguayaan. De Rotterdamse club heeft goede banden met Russische leiders, en lijkt daardoor de beste papieren te hebben. (Tenfield)

16-4-2014 | 'Ook Turkse belangstelling voor Janmaat'

Nadat verschillende clubs uit Engeland en Italië geïnteresseerd zijn in Feyenoord-verdediger Daryl Janmaat, komt ook de geruchtenstroom in Turkije op gang. Fenerbahçe zou de Nederlander graag toevoegen aan haar selectie. De club van oud-Feyenoorder Dirk Kuyt ziet de rechtsback als ideaal alternatief voor Gökhan Gönül, die sinds 2007 bij de Turkse club speelt. (Fanatik)

16-4-2014 | 'Ajax zeer gecharmeerd van Feyenoorder Vilhena'

Tonny Vilhena is één van de Feyenoord-spelers die nadrukkelijk gevolgd wordt door buitenlandse topclubs. Ook Ajax zou zeer gecharmeerd zijn van de middenvelder. Dat schrijft Voetbal International. Bij PSV-Feyenoord (0-2) zaten verschillende scouts van buitenlandse topclubs op de tribune. Onder meer Manchester United, Manchester City, Everton, Arsenal, West Ham United, Bayer Leverkusen, Benfica en FC Porto waren aanwezig in het Philips Stadion. (VI)

15-4-2014 | 'Ook Leicester City in de race voor Janmaat'

Kampioen van de Engelse Championship, Leicester City, heeft ook interesse in Daryl Janmaat. Manager Nigel Pearson wil de 24-jarige rechtsachter graag toevoegen aan zijn selectie voor volgend seizoen, als de club in de Premier League uitkomt. (Daily Mail)

15-4-2014 | 'Fiorentina in de markt voor drie Feyenoorders'

Fiorentina zou zeer geïnteresseerd zijn in liefst drie Feyenoord-spelers. De club zou Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi en Jordy Clasie deze zomer graag naar Florence halen. (La Nazione)

14-4-2014 | 'Sluimerende interesse voor Vilhena en Boëtius'

Het einde van het seizoen nadert en dat betekent direct dat de geruchtenmachine binnenkort op volle toeren gaat draaien. Voetbal International deed maandagavond alvast een duit in het zakje. Journalist Martijn Krabbendam wist in het gelijknamige voetbalpraatprogramma te melden dat er op de achtergrond belangstelling sluimert voor een viertal Feyenoorders. De namen van Stefan de Vrij, Daryl Janmaat, Jean-Paul Boëtius en Tonny Vilhena zouden op de lijstjes van diverse clubs staan. (VI)

11-4-2014 | 'AC Milan en Juventus volgen Boëtius'

Jean-Paul Boetius wordt nadrukkelijk gevolgd door AC Milan en Juventus. De Italiaanse topclubs willen beiden in de zomer hun selectie versterken met een extra buitenspeler. De Italiaanse kranten melden vandaag dat Urby Emanuelson, de neef van Boëtius, hem ervan moet overtuigen volgend seizoen te verhuizen naar het San Siro. De aanvaller moet Feyenoord acht miljoen euro opleveren. (Tuttosport)

10-4-2014 | 'Engelse topclubs komen direct in actie voor De Vrij en Janmaat'

Feyenoord heeft Stefan de Vrij en Daryl Janmaat in de etalage gezet en de topclubs uit Engeland happen direct toe. Volgens Sky Sports zijn Arsenal, Liverpool en Tottenham Hotspur in de markt voor de verdedigers. Zowel De Vrij als Janmaat is in Rotterdam in het bezit van een verbintenis tot medio 2015. (SkySports)

Lees meer over
Geruchten
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties