Geruchten | 'Ook Leicester City in de race voor Janmaat'

Geruchten | 'Ook Leicester City in de race voor Janmaat'

GERUCHTEN TOPIC | Feyenoord doet het goed in de Nederlandse competitie, dat is aan alles te merken. Ook aan de geruchten die momenteel circuleren in buitenlandse media. We zullen in de toekomst via dit nieuwsbericht een kleine update geven wat er speelt rondom de Feyenoord-spelers.

15-4-2014 | 'Ook Leicester City in de race voor Janmaat'

Kampioen van de Engelse Championship, Leicester City, heeft ook interesse in Daryl Janmaat. Manager Nigel Pearson wil de 24-jarige rechtsachter graag toevoegen aan zijn selectie voor volgend seizoen, als de club in de Premier League uitkomt. (Daily Mail)

15-4-2014 | 'Fiorentina in de markt voor drie Feyenoorders'
Fiorentina zou zeer geïnteresseerd zijn in liefst drie Feyenoord-spelers. De club zou Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi en Jordy Clasie deze zomer graag naar Florence halen. (La Nazione)

14-4-2014 | 'Sluimerende interesse voor Vilhena en Boëtius'
Het einde van het seizoen nadert en dat betekent direct dat de geruchtenmachine binnenkort op volle toeren gaat draaien. Voetbal International deed maandagavond alvast een duit in het zakje. Journalist Martijn Krabbendam wist in het gelijknamige voetbalpraatprogramma te melden dat er op de achtergrond belangstelling sluimert voor een viertal Feyenoorders. De namen van Stefan de Vrij, Daryl Janmaat, Jean-Paul Boëtius en Tonny Vilhena zouden op de lijstjes van diverse clubs staan. (VI)

11-4-2014 | 'AC Milan en Juventus volgen Boëtius'
Jean-Paul Boetius wordt nadrukkelijk gevolgd door AC Milan en Juventus. De Italiaanse topclubs willen beiden in de zomer hun selectie versterken met een extra buitenspeler. De Italiaanse kranten melden vandaag dat Urby Emanuelson, de neef van Boëtius, hem ervan moet overtuigen volgend seizoen te verhuizen naar het San Siro. De aanvaller moet Feyenoord acht miljoen euro opleveren. (Tuttosport)

10-4-2014 | 'Engelse topclubs komen direct in actie voor De Vrij en Janmaat'
Feyenoord heeft Stefan de Vrij en Daryl Janmaat in de etalage gezet en de topclubs uit Engeland happen direct toe. Volgens Sky Sports zijn Arsenal, Liverpool en Tottenham Hotspur in de markt voor de verdedigers. Zowel De Vrij als Janmaat is in Rotterdam in het bezit van een verbintenis tot medio 2015. (SkySports)

Lees meer over
Geruchten
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties