Martins Indi: 'Dit voelt als een stukje revanche'

Martins Indi: 'Dit voelt als een stukje revanche'

Met een 0-2 overwinning op bezoek bij PSV heeft Feyenoord een grote stap gezet richting een definitieve tweede plaats op de ranglijst dit seizoen. De Rotterdammers richten zich al een tijdje op die positie achter de koploper. 'Op een gegeven moment hebben we afstand gedaan van de eerste plaats', bevestigt Bruno Martins Indi tegenover VoetbalPrimeur.

Dat uit het hoofd zetten van een kampioenschap lijkt de club goed gedaan te hebben, want Feyenoord is bezig aan een ijzersterke serie. "De eerste plaats is iets waar we geen invloed meer op hadden, dus moet je er ook geen energie meer in stoppen. Waar wij een aantal keer punten lieten liggen, ging Ajax verder. Dat moet je accepteren. Je moet je dan richten op de dingen waar je wel invloed op hebt, dat is bijvoorbeeld die tweede plaats."

De zege in Eindhoven voelde ook als een persoonlijke overwinning voor de verdediger. Een revanche op de grootste nederlaag uit de historie van Feyenoord. "Voor en tijdens de wedstrijd ben je daar niet echt mee bezig, maar erna weer wel. Ik heb hier, op bezoek bij PSV, nog nooit gewonnen. Die 10-0 was natuurlijk helemaal dramatisch. Ik wilde graag iets terugdoen voor de supporters, dat hebben we gedaan. Dit voelt toch ook als een stukje revanche."

Lees meer over
Martins Indi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties