Koeman adviseert trio Feyenoorders stap hogerop

Koeman adviseert trio Feyenoorders stap hogerop

Vertrekkend Feyenoord-trainer Ronald Koeman zegt dat het voor een aantal bepalende spelers van de Rotterdamse club ook verstandig zou zijn om een vertrek te overwegen.

"Het is duidelijk dat spelers na een paar seizoenen bij Feyenoord, toe zijn aan een stap hogerop", zegt Koeman over Jordy Clasie, Stefan de Vrij en Bruno Martins Indi. "Daar word je uiteindelijk beter van, maar dan moet je wel de juiste keuze maken."

Het mag opmerkelijk worden genoemd dat een coach zijn dragende spelers adviseert om een transfer te maken, ook al krijgt zijn opvolger Fred Rutten pas met de gevolgen te maken, maar volgens Koeman hoeft de club er niet al te zeer over in te zitten.

"Als club moet je het geluk hebben dat je op het juiste moment een goede transfer kan doen. De spelers hebben zich goed ontwikkeld, zijn international geworden. Een aantal is vervangbaar voor de club waar de jeugd al klaar staat."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties