Talenten Nieuwkoop en Verdonk rond met Feyenoord

Talenten Nieuwkoop en Verdonk rond met Feyenoord

Feyenoord heeft met Bart Nieuwkoop en Calvin Verdonk overeenstemming bereikt over hun eerste profcontract. De twee talenten uit de eigen jeugdopleiding van de club zullen na medische goedkeuring op korte termijn hun handtekening zetten onder een driejarige verbintenis, waarmee ze tot medio 2017 aan Feyenoord zijn verbonden.

De zeventienjarige Bart Nieuwkoop is een eerstejaars A-junior, die dit seizoen uitkomt in Feyenoord A1. De middenvelder is een vaste waarde in de formatie van trainer Roy Makaay en werd tevens al enkele keren opgenomen in de selectie van het Nederlands elftal voor spelers onder de achttien jaar. Calvin Verdonk (16) is bezig aan zijn tweede jaar in de B-jeugd op Varkenoord. De centrale verdediger speelt in B1 onder trainer Cor Adriaanse en doorliep daarnaast al diverse nationale jeugdelftallen.

Feyenoord is bijzonder content met het feit dat de club erin is geslaagd om twee talentvolle jeugdspelers voor de komende jaren aan zich te binden. ‘Met een eerste profcontract bij Feyenoord spreken wij onze waardering uit richting deze jongens’, zegt technisch directeur Martin van Geel. ‘We hopen dat dit voor Bart en Calvin een grote stimulans is om de komende jaren stappen te blijven maken in hun ontwikkeling.’

Lees meer over
Verdonk
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties