Feyenoord wacht als nummer twee hels CL-karwei

Feyenoord wacht als nummer twee hels CL-karwei

In de strijd om de tweede plaats in de Eredivisie staat Feyenoord er het best voor. Maar mochten de Rotterdammers zich daadwerkelijk kwalificeren voor de voorronde van de Champions League, dan wordt het bereiken van de laatste schifting (de play-offs) volgend seizoen een hels karwei. Aangezien Feyenoord de laatste jaren nauwelijks punten vergaarde op de Europese ranglijst zit een geplaatste status bij de loting voor de derde kwalificatieronde er niet in.

In de vierde en laatste kwalificatieronde (speeldata 19/20 en 26/27 augustus) stromen de nummers vier uit Spanje, Engeland en Duitsland en de nummers drie uit Italië en Portugal in. De Nederlandse nummer twee moet in de derde kwalificatieronde eerst afrekenen met de nummer drie uit Frankrijk of de nummer twee uit Oekraïne, Rusland, Turkije, België, Griekenland, Zwitserland, Cyprus of Denemarken. Daarna wacht mogelijk een zware opponent.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties