Janmaat: 'Als er niks komt, blijf ik lekker bij Feyenoord'

Janmaat: 'Als er niks komt, blijf ik lekker bij Feyenoord'

De contractonderhandelingen tussen Daryl Janmaat en Feyenoord zijn stopgezet. Feyenoord wacht op mogelijke interesse in de verdediger en zal daarna verder kijken. „Ik wil ooit naar het buitenland, maar ik heb het hier prima naar mijn zin”, vertelt Daryl Janmaat tegenover Feyenoord TV.

"Ik heb een mooi huisje in Den Haag met mijn gezin en bij de club heb ik het ook naar mijn zin”, zegt de verdediger. "Het gaat natuurlijk wel kriebelen als er een grote club langskomt, maar dat is nu niet aan de orde. Als er deze zomer niks komt, blijf ik lekker bij Feyenoord.”

"Ik ben tevreden over mijn eigen spel op dit moment. Ik heb een mooie ontwikkeling meegemaakt sinds mijn komst naar de club. Ik denk dat ik constant speel, met af en toe een piek naar boven”, zo stelt de rechtsback. Janmaat ziet echter wel kansen tot verbetering: "Ik vind dat mijn rendement omhoog kan, dit seizoen heb ik één keer gescoord. Ook kan ik rustiger voor de goal worden, mijn positiespel kan ook beter evenals het koppen.”

De geboren Leidschendammer droomt ook over een mogelijk WK. "Ik maak een goede kans als ik goed in vorm blijf. Het spelen van een WK is natuurlijk mooi, zeker in Brazilië”, concludeert hij. "Mijn koffers zijn nog niet gepakt, maar als het moet zal dat snel gebeurd zijn.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties