'Helemaal niets gehoord van Feyenoord'

'Helemaal niets gehoord van Feyenoord'

De verwachting is dat Elvis Manu na de zomer weer aansluit bij de selectie van Feyenoord. De vleugelspeler doet het prima bij SC Cambuur, al heeft de door Feyenoord verhuurde aanvaller nog geen teken van leven gekregen uit Rotterdam. In gesprek met Huis aan Huis zegt Manu dat hij nog niets heeft gehoord van de clubleiding van Feyenoord.

“Geen telefoontje, geen e-mail… helemaal niets. Ik laat het maar op me af komen”, laat Manu optekenen. Manu is overigens niet van plan om zomaar terug te keren naar Rotterdam. Hij wil van nieuwe trainer Fred Rutten horen wat de plannen zijn. “Eerst maar eens kijken wat er in de transferperiode gebeurt bij Feyenoord en dan zien we in de voorbereiding wel verder”, aldus Manu.

De twintigjarige vleugelspeler is sinds januari actief in Leeuwarden. Daar doet hij het prima met vijf goals in dertien wedstrijden. De geboren Rotterdammer vond na de winterstop het net tegen sc Heerenveen, PSV, Heracles Almelo, FC Groningen en RKC Waalwijk. In het shirt van Feyenoord kwam hij nog niet verder dan vijf optredens in de Eredivisie en één doelpunt.

Lees meer over
Elvis Manu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties