'Als we dit weer gaan vieren wordt het lachwekkend'

'Als we dit weer gaan vieren wordt het lachwekkend'

Feyenoord heeft goede papieren om als tweede te eindigen en mocht de ploeg van Ronald Koeman de huidige plek op de ranglijst vasthouden, dan mag het best tevreden zijn over dit seizoen. Ruud Vormer houdt echter een vervelende smaak in zijn mond: hij stelde dat dit hét jaar was om kampioen te worden. De middenvelder wees zuchtend naar bijvoorbeeld een thuisnederlaag tegen Heracles Almelo en stelde dat Feyenoord nu bovenaan had gestaan, als het alle 'logische' zeges gewoon had binnengehaald.

Ruben Schaken is het niet met zijn ploeggenoot eens en rept over 'supporterspraat'. Hij wijst Vormer erop dat alle ploegen onnodig punten hebben verspeeld en dat dit volgend seizoen ook wel weer zal gaan gebeuren. "Het is hartstikke mooi als we op de tweede plaats eindigen, daar mogen we dan echt trots op zijn", zegt Schaken in Sp!ts. "Al hoeft een feestje van mij dit keer niet."

Twee jaar geleden eindigde Feyenoord ook als tweede in de Eredivisie en de ploeg van Koeman werd destijds gehuldigd alsof er een prijs was gewonnen. Volgens Schaken was het feest toen spontaan, omdat Feyenoord van 'heel ver kwam'. Dit seizoen ligt dat anders: "Als we het nu net als toen weer gaan vieren, wordt het lachwekkend."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties