Pelle en Martins Indi niet onomstreden bij Van Hanegem

Pelle en Martins Indi niet onomstreden bij Van Hanegem

Op vier posities posteerde trainer Ronald Koeman gisteren andere spelers dan in het doordeweekse treffen met Heracles Almelo. De reserverol voor Bruno Martins Indi begrijpt Willem van Hanegem volledig, terwijl de clubicoon achter de rentree van spits Graziano Pellè zijn kanttekening wil plaatsen.

Als linksback mocht Miquel Nelom het na lange tijd weer proberen. Achter die keuze staat óók Van Hanegem. 'Dat Martins Indi niet meedeed, begreep ik wel. Die jongen dichtte ik een heel grote toekomst toe en misschien gaat hij het nog wel maken, maar momenteel is hij het absoluut niet waard om in de basis te staan. Dan heb je meer aan jongens als Nelom en aan Kongolo, vooral van die laatste geniet ik', laat de Feyenoord-legende in het Algemeen Dagblad weten.

Pellè was met twee goals beslissend, maar toch is de spits niet onomstreden bij De Kromme. 'Ik zie ook wel dat hij zijn goals maakt, maar wie zegt dat die niet door anderen gemaakt worden als hij niet speelt? Ik vind Pellè onomstreden voor wat betreft zijn scorende kwaliteiten. Maar ik ben ook bang dat de rest, zeker als team, niet echt beter geworden is van zijn aanwezigheid. Ik bedoel dat zowel in individuele zin als qua team, de ontwikkeling heeft stilgestaan doordat het hele opereren in dienst van Pellè komt te staan. Ik vind dat altijd gevaarlijk.'

Lees meer over
Van Hanegem Martins Indi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties