Stadion-soap continues: 'VW had informatievoorsprong'

Stadion-soap continues: 'VW had informatievoorsprong'

Zelfs nu een onafhankelijk verkennerstrio onderzoek doet naar de mogelijkheden voor een vernieuwd stadion voor Feyenoord blijven er berichten doorsijpelen waardoor je grote vraagtekens kunt plaatsen achter het optreden van directeuren Eric Gudde en Jan van Merwijk inzake de stadionkwestie.

Er gaan namelijk geruchten dat VolkerWessels door nauwe banden binnen de directie van stadion en Feyenoord over interne documenten kon beschikken die het consortium een informatievoorsprong bezorgde ten opzichte van andere concurrenten zoals BAM en Red de Kuip.

RTV Rijnmond-journalist Jan Dirk Stouten confronteerde Wim van Sluis van de trojka met die geluiden. ‘Hij vertelde me dat ze er achter gekomen waren dat VolkerWessels inderdaad een voorsprong had qua informatie. En toen hebben de verkenners ervoor gezorgd dat de andere groepen ook over die informatie konden beschikken', vertelt Stouten in FC Rijnmond.

Lees meer over
De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties