Schaken professioneel: 'Winnende trainer heeft altijd gelijk'

Schaken professioneel: 'Winnende trainer heeft altijd gelijk'

Hoofdtrainer Ronald Koeman pakte zondagmiddag uit met een verrassende basiself. De basisplaats van Wesley Verhoek ten koste van rechterspits Ruben Schaken was misschien wel de meest opvallende. Achteraf kon Schaken tevreden terugkijken op het duel, want hij stond aan de basis van de 2-0 van Graziano Pellè.

'Ik zag hem niet aankomen', zei Schaken over zijn reserverol tegenover Fox Sports. 'Het gaat de laatste wedstrijden iets beter. Een voetballer wil altijd spelen. Maar in deze wedstrijd kun je, zonder het arrogant te bedoelen, andere jongens de kans geven. Koeman noemde het fris elan erin brengen. De winnende trainer heeft uiteindelijk altijd gelijk.'

De aanvaller kon niet wachten om het veld te betreden. 'Je zit natuurlijk te popelen om in te vallen. Als je naar de back kijkt, met alle respect, dan had ik het gevoel dat dit moet kunnen. Ik kreeg genoeg tijd om er een paar keer langs te vliegen. En Pellè kon hem niet missen', glimlachte Schaken.

Lees meer over
schaken
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties