Vilhena: 'Komende jaren prijzen winnen bij Feyenoord'

Vilhena: 'Komende jaren prijzen winnen bij Feyenoord'

Slechts zes spelers in de geschiedenis van de eredivisie speelden meer wedstrijden dan Tonny Vilhena op zijn leeftijd. Afgelopen woensdag speelde de toen negentien jaar en 89 dagen oude middenvelder zijn zeventigste duel in het shirt van Feyenoord. Dat bevestigt maar weer eens hoe talentvol de jeugdinternational is.

Toch kende Vilhena een forse terugval in de eerste seizoenshelft. 'Ik had geen idee waar het aan lag, ik was zoekende. Ik kon soms mijn energie niet voldoende kwijt. Ik ben niet snel tevreden, dus dat vrat wel aan mij. De winterstop kwam dit seizoen ook echt op het juiste moment. Heb even gas teruggenomen en al snel voelde ik mij weer fris', zegt hij tegenover het Algemeen Dagblad.

Aan het buitenland denkt Vilhena nog niet, of het moet een toernooi in Brazilië betreffen. 'Ik ben voorlopig niet van plan om te vertrekken bij Feyenoord. Met deze club wil ik de komende jaren prijzen winnen', stelt hij. Over het WK droomt hij. 'Maar ik moet bij Feyenood eerst het seizoen op een sterke manier afsluiten. Met een tweede plek.'

Lees meer over
Tonny Vilhena
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties