Initiatief Vak W viert tweejarig jubileum met sfeeractie

Initiatief Vak W viert tweejarig jubileum met sfeeractie

Kameraden, aankomende zondag speelt ons Feyenoord om 14:30 een thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk. Wij grijpen deze wedstrijd aan om ons 2-jarig jubileum te vieren. Aankomende zaterdag bestaat het initiatief Vak W namelijk precies twee jaar. Tijdens de opkomst zullen wij een sfeeractie verzorgen.

De afgelopen weken zijn menig Vak W'ers in de weer geweest met verf en doek om weer een strakke actie te kunnen neerzetten. Op een groot deel van Vak W1 zullen zondag enkele honderden -home made- sjaals klaar liggen. Gelieve deze tijdens de opkomst in de lucht te houden. Tevens een oproep om NIET met de sjaals te gaan lopen naar andere vakken. Ligt er geen sjaal op je stoel accepteer dat dan. Ondanks de hulp van De Feijenoorder (waarvoor dank!) hebben wij helaas niet de tijd om voor heel Vak W sjaals te verven. In de sjaals zit enorm veel werk en ook de kosten liepen al snel in de honderden euro's. We hopen op begrip.

Een laatste verzoek vanuit ons om tijdens de opkomst GEEN vuurwerk af te steken. Hoewel wij pro pyro zijn heeft de combinatie van onze laatste actie met rookbommen het nodige gezeik opgeleverd. Wanneer er Zondag tijdens de opkomst vuurwerk wordt afgestoken zullen wij verdere plannen voorlopig niet kunnen realiseren. Respecteer de actie en laat het gebruik van vuurwerk tijdens onze actie s.v.p. achterwege!

Tot Zondag!

Vak W

Jubileum-actie Vak W Stickers
In het kader van ons jubileum hebben we tot Zondag een kleine actie wat betreft de Vak W stickers. Bij aankoop van twéé setjes stickers krijg je een derde setje cadeau, gratis en voor niks! In plaats van de gebruikelijke 15 euro betaal je dus 10 euro. Bestellen kan hier.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties