Koeman ziet Kongolo op WK: 'Hij maakt de minste fouten'

Koeman ziet Kongolo op WK: 'Hij maakt de minste fouten'

Terence Kongolo is sinds zijn basisplek bij Feyenoord op amper een fout te betrappen. Waar collega-verdedigers Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi en Daryl Janmaat zo nu en dan hun slippertjes kennen, blijft de talentvolle Kongolo negentig minuten in opperste concentratie.

Hoofdtrainer Ronald Koeman zou het dan ook niets verbazen als binnenkort opnieuw een Feyenoorder zich aansluit bij de selectie van het Nederlands elftal. Bondscoach Louis van Gaal en zijn staf houden de 20-jarige linkspoot al een tijdje in de gaten en Koeman wil de mannen bij Oranje best overtuigen van zijn pupil.

'Als je ziet hoe de andere verdedigers, die niet bij Feyenoord spelen, het doen, zou ik het helemaal niet gek vinden als Terence Kongolo mee gaat naar Brazilië', zijn de woorden van de oefenmeester in De Telegraaf. Ook in de Rotterdamse defensie steekt hij er bovenuit. 'Terence maakt de minste fouten', constateert Koeman.

Lees meer over
Kongolo
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties