Clasie over schouder: 'Geen probleem, even bijten'

Clasie over schouder: 'Geen probleem, even bijten'

Jordy Clasie was extra opgelucht na het gewonnen uitduel met Heracles Almelo. Feyenoord zegevierde met 1-2, maar dat ging met pijn en moeite voor de Rotterdammers. De volksclub, die plek twee bezet, heeft nu vier punten voorsprong op achtervolgers PSV, Vitesse en FC Twente.

'Het was vandaag niet goed, daarom zijn we ook zo blij met de drie punten', opende de aanvoerder tegenover Fox Sports. 'We hebben die momenten wel vaker gehad in de uitwedstrijden dit seizoen. Daarin moeten wij ons nog verbeteren al ging het de laatste wedstrijden wel goed.'

Bij Feyenoord deden ze even een schietgebedje toen Clasie weer naar zijn pijnlijke schouder greep. De schade valt echter mee, zo verzekert de middenvelder. 'Ik had even last, maar het ging daarna weer goed. Geen probleem, even bijten, het hoort erbij.'

Hoewel het uitvak wederom leeg bleef door een nieuwe boycot waren er genoeg Feyenoorders afgereisd naar Almelo. 'Je hebt ze altijd wel in de thuisvakken zitten. Je kunt ze niet tegenhouden, dat is mooi', aldus een glimlachende Clasie.

Lees meer over
Clasie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties