Immers: 'Koeman bondscoach zou voordeliger voor mij zijn'

Immers: 'Koeman bondscoach zou voordeliger voor mij zijn'

De grootste overwinning van het seizoen op Go Ahead Eagles van afgelopen zondag (5-0) was een puike teamprestatie, maar toch was Lex Immers dé speler die eruit sprong van de elf op het veld. Dat was voor trainer Ronald Koeman de reden om zijn aanvallende middenvelder openlijk Oranje in te praten.

De nummer van tien denkt echter nog niet aan een plek in het keurkorps van bondscoach Louis van Gaal. 'Dat is pas belangrijk over twee of drie maanden', verwijst hij naar het WK in Brazilië. 'Ik vind nu Feyenoord belangrijk, de keuze over een plek in Oranje ligt niet bij mij', zegt Immers tegenover Fox Sports.

Dat Guus Hiddink de opvolger is van Van Gaal en Danny Blind daarna het stokje mag overnemen spreekt niet in het voordeel van Immers. 'Dat is een keuze van de KNVB. Het zou voor mij misschien ook wat voordeliger geweest zijn als Koeman de bondscoach was geworden. Maar dat is helaas niet zo.'

Lees meer over
Lex Immers Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties