Van Geel sprak met vader Guidetti: 'Zoek er niets achter'

Van Geel sprak met vader Guidetti: 'Zoek er niets achter'

Martin van Geel is onlangs een gesprek aangegaan met de vader van voormalig Feyenoord-spits John Guidetti. De technisch directeur zou de Zweed graag willen overnemen mocht hij financieel haalbaar blijken, maar volgens Van Geel moet niemand conclusies aan het gesprek verbinden.

'Nee hoor, zoek er asjeblieft niets achter', benadrukt de td in het Algemeen Dagblad. 'Wij hebben gewoon een prima band met de familie Guidetti. Mike was in de buurt en we dronken een kop koffie.'

Voetbal International: Van Geel in gesprek over terugkeer (VI.nl)

John Guidetti blijft in beeld bij Feyenoord als opvolger van Graziano Pellè, van wie de verwachting is dat hij de club komende zomer gaat verlaten.

Technisch directeur Martin van Geel sprak vorige week met Mike Guidetti, de vader van de 21-jarige aanvaller. Guidetti speelt momenteel op huurbasis voor Stoke City en mag komende zomer vertrekken bij zijn club Manchester City. Naar verluidt moet de Zweed, die twee jaar geleden zeer succesvol was in De Kuip, zo'n tweeënhalf miljoen euro kosten.

In het seizoen 2011/12 was Guidetti op huurbasis bij Feyenoord goed voor twintig doelpunten in 23 wedstrijden, waarmee hij een grote bijdrage had aan de tweede plaats van de Rotterdammers. Na zijn terugkeer bij City stond hij een jaar aan de kant met een virusinfectie.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties