Janmaat tevreden over duel: 'Doelsaldo belangrijk'

Janmaat tevreden over duel: 'Doelsaldo belangrijk'

Daryl Janmaat was zondagmiddag weer belangrijk voor Feyenoord in de eenvoudig gewonnen wedstrijd op het laag geklasseerde Go Ahead Eagles. De back stoomde menigmaal vanaf de rechterkant op. Dat leidde ook de 4-0 voor Feyenoord in. Het werd uiteindelijk een vijfklapper voor de Rotterdammers.

'De eerste helft ging moeizaam, de tweede helft ging veel beter. Go Ahead was zeker in de eerste helft gevaarlijk in de omschakeling. In de wedstrijd werd duidelijk dat er op sommige momenten een tandje bij moest en dat hebben we goed gedaan', analyseerde Daryl Janmaat, die zich volledig richt op de plek twee, de wedstrijd tegenover RTV Rijnmond.

De strijd voor die tweede plaats wordt door vier ploegen gevoerd die allen zeer dicht op elkaar staan. Feyenoord heeft alles nog in eigen handen, maar realiseert ook dat het op doelpunten beslist kan worden. 'Het doelsaldo kan een rol gaan spelen in de komende weken en dat is dus heel belangrijk. Daarom hebben we de hele tweede helft nog voluit gespeeld.'

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties