De Vrij staat te popelen om lijn door te trekken in slotfase

De Vrij staat te popelen om lijn door te trekken in slotfase

Stefan de Vrij staat te popelen om zondagmiddag op het veld van De Kuip te staan. Met nog zes wedstrijden op het programma gaat Feyenoord volledig voor de tweede plaats. Go Ahead Eagles is morgen de volgende horde in de race om die felbegeerde positie op de ranglijst.

Volgens De Vrij is de spelersgroep er helemaal klaar voor. 'We beseffen hoe belangrijk de komende duels zijn. Tegen FC Groningen en sc Heerenveen hebben we goed gespeeld en twee keer gewonnen. Dat heeft vertrouwen gegeven en die lijn moeten we doortrekken. Ik heb er veel zin in', zegt hij tegenover Feyenoord TV.

In Deventer verslikte Feyenoord zich nog in de tegenstander van morgen, maar thuis verwacht de centrale verdediger een heel andere wedstrijd. 'Ik verwacht een wedstrijd waarin wij domineren en het spel gaan maken. Go Ahead doet het niet slecht en we zullen ze dan ook zeker niet onderschatten.'

Lees meer over
Stefan de Vrij
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties