Ranglijst geeft wrang gevoel: 'Te veel punten weggegeven'

Ranglijst geeft wrang gevoel: 'Te veel punten weggegeven'

Hoofdtrainer Ronald Koeman kijkt nog steeds met een wrang gevoel naar de ranglijst van de eredivisie. Feyenoord bezet de vijfde plaats en dat heeft de ploeg volledig aan zichzelf te wijten door op onverklaarbare wijze niet thuis te geven in een aantal duels, luidt de pijnlijke conclusie van Koeman.

‘We hadden hoger moeten staan, dat besef is er’, zei de coach die zich nu volledig richt op plek twee op de persconferentie van gisteren. ‘Natuurlijk telt het woordje ‘als’ niet in het leven, maar ik heb het gevoel dat wij meer dan wie dan ook punten hebben weggegeven.’

Op 13 april staat de directe confrontatie tussen PSV en Feyenoord gepland. Dat duel hoeft echter niet cruciaal te zijn. ‘Beide ploegen hebben een programma waarin ze buiten die onderlinge wedstrijd nog punten kunnen verspelen. Het is nu dus geen uitgemaakte zaak dat het dan zal worden beslist’, besluit Koeman.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties