El Ahmadi: 'In de toekomst hoop ik terug te keren'

El Ahmadi: 'In de toekomst hoop ik terug te keren'

Na een moeizaam eerste jaar, heeft Karim El Ahmadi dit seizoen zijn draai gevonden bij Aston Villa. De middenvelder, die de spil was van het Feyenoord dat in 2012 tot de tweede plaats in de competitie reikte, is gelukkig in England. De vraag is alleen voor hoe lang nog. Feyenoord Magazine ging op bezoek in Birmingham.

Sinds hij in Engeland zit, is zijn tijd bij Feyenoord steeds meer voor El Ahmadi gaan betekenen hij denkt bijvoorbeeld nog geregeld terug aan de thuiswedstrijden in een uitverkochte Kuip die hij speelde. Als Karim tegenwoordig de duels van Feyenoord via internet bekijkt mist hij de sfeer.

'Bij Aston Villa is het ook elke thuiswedstrijd een volle bak, maar bij Feyenoord is het toch iets speciaals. Nu ben ik me daar meer bewust van, dan toen ik zelf voor Feyenoord speelde. Ik heb een mooie tijd in Rotterdam gehad. In de toekomst hoop ik daar nog terug te keren.'

El Ahmadi kent de verhalen van oud-Feyenoorders die aankondigen ooit terug te willen komen naar De Kuip, maar als het juiste moment daar was een andere keuze maakten. Hij verwacht niet dat hij ooit in die categorie terecht komt. 'Als ik zeg dat ik terugkeer, dan wil ik dat ook echt. Aan de andere kant heb ik ook nog ambities, maar leeftijd speelt ook een rol.'

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties