Contract Otman Bakkal formeel opgezegd door Feyenoord

Contract Otman Bakkal formeel opgezegd door Feyenoord

De toekomst van Otman Bakkal ligt niet meer bij Feyenoord. Zijn terugkeer in De Kuip is een grote teleurstelling geworden. De club zegt het contract van de middenvelder dan ook formeel op en hij mag in de zomer met een clubloze status op zoek gaan naar een nieuwe werkgever, meldt het Algemeen Dagblad vandaag.

Met een grote achterstand begon de 29-jarige Eindhovenaar zijn tweede periode in Rotterdam-Zuid. Bakkal kwam bij Dinamo Moskou niet aan spelen toe en hoewel eerst werd gesuggereerd dat het conditioneel wel snor zat, werd al snel duidelijk dat de eenmalig international een grote trainingsachterstand had toen hij De Kuip betrad.

Wekelijks wedstrijden in het tweede elftal van Feyenoord hebben zijn (wedstrijd)fitheid niet op een wenselijk peil kunnen brengen en zijn oude niveau heeft hij onder leiding van trainer Ronald Koeman nimmer gehaald. Bakkals terugkeer eindigt dan ook in mineur.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties