Fernandez hoopt op finale tegen aartsrivaal van Feyenoord

Fernandez hoopt op finale tegen aartsrivaal van Feyenoord

Guyon Fernandez hoop dat Ajax ten koste van AZ de bekerfinale haalt. Mocht Ajax landskampioen worden, gaan de Zwollenaren Europees voetbal spelen. 'Voor deze ene keer ben ik voor Ajax. Maar laat niemand het horen in Rotterdam. Ik woon er zelf nog en mijn familie en vrienden ook', zegt Feyenoord-huurling Fernandez na afloop tegenover De Telegraaf.

De spits hoopt dat Ajax net zo speelt tegen AZ, als in het thuisduel tegen de Alkmaarders, waar het 5-0 werd. 'Want dan zijn wij zeker van Europees voetbal en kunnen we in de finale vrijuit spelen', mijmerde Fernandez.

'Dit is prachtig voor de stad, voor de club en voor de spelers. Ik heb 2 jaar bij Feyenoord gespeeld. Ik weet hoe mooi het is om in een volle Kuip te spelen. Ik denk dat er niet genoeg bussen zijn om al onze supporters te vervoeren. Dit is voor heel PEC Zwolle waarschijnlijk 'once in a lifetime'. Daar wil natuurlijk iedereen bij zijn.'

Lees meer over
De Kuip Fernandez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties