'Interesse is volgens mij niet meer dan een gerucht'

'Interesse is volgens mij niet meer dan een gerucht'

Rajiv van La Parra houdt zijn opties na dit seizoen nog even open. De 22-jarige flankspeler van sc Heerenveen heeft een contract dat in de zomer ten einde loopt. De club wil met hem verder, maar Van La Parra is er nog niet uit. Hij zegt in de Leeuwarder Courant dat hij alles bij zijn zaakwaarnemer laat rusten en dat hij, wanneer het seizoen afgelopen is, bekijkt wat hij wil doen.

Van La Parra trok in de zomer van 2011 van het Franse Caen naar Friesland. Inmiddels speelde hij 79 wedstrijden in de Eredivisie en scoorde hij 13 keer. Zijn oude club Feyenoord, die hem opleidde totdat hij koos voor Caen, heeft interesse in zijn terugkeer in Rotterdam-Zuid. Van La Parra geeft echter aan dat hij wil wachten. “Ik wacht eerst de play-offs af en zie na het seizoen wel wat ik doe.”

“De interesse van Feyenoord is volgens mij niet meer dan een gerucht”, denkt Van La Parra, die een maand geleden zei wel wat te voelen voor een rentree bij de Rotterdammers. “Ik ben opgegroeid in Rotterdam en heb in de jeugd bij Feyenoord gespeeld en vind het een hele mooie club. Ik zie mezelf daar wel ooit weer”, gaf hij toen aan.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties