Hertog: 'Alles gedaan om Rodney Kongolo te behouden'

Hertog: 'Alles gedaan om Rodney Kongolo te behouden'

Feyenoord verliest opnieuw een jong talent op Varkenoord aan het buitenland. Rodney Kongolo, het broertje van basisspeler Terence, verlaat Rotterdam om zijn geluk te beproeven bij Manchester City. Hoofd jeugdopleiding Damien Hertog betreurt zijn vertrek.

Eerder verlieten ook onder andere Karim Rekik en Jeffrey Bruma Feyenoord vroegtijdig en zij keerden uiteindelijk terug naar Nederland. 'We vinden het jammer dat talentvolle spelers ons verlaten voor het buitenland. Maar we hebben alles binnen onze mogelijkheden gedaan om hem voor de club te behouden', zegt Hertog tegenover Feyenoord TV.

Rodney Kongolo was echter vastbesloten het avontuur bij City aan te gaan. 'We zijn langdurig met hem in gesprek geweest. En dan gaat het niet alleen over het voorleggen van een profcontract. Maar op een gegeven moment beslissen de spelers zelf. Uiteindelijk ga je dat niet tegen kunnen houden.'

Lees meer over
Kongolo
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties