Van Geel praat met Van Hanegem en zwijgt over geruchten

Van Geel praat met Van Hanegem en zwijgt over geruchten

Feyenoords technisch directeur Martin van Geel gaat niet in op het bericht dat Hakim Ziyech en Rajiv van La Parra potentiële versterkingen voor komend seizoen zijn. Ook over de gesprekken met Willem van Hanegem laat de bestuurder zich niet uit.

Feyenoord zou zich voor komend seizoen willen versterken met Ziyech en Van La Parra, beide spelers van sc Heerenveen. "Daar kan ik niets over zeggen", reageert Van Geel tegenover NU.nl. "Het versterken van de selectie is een continu proces. Daar zijn we vanaf vorig jaar september al mee bezig."

Daarnaast is er sprake van een terugkeer van Van Hanegem bij Feyenoord. Met algemeen directeur Eric Gudde en commercieel manager Mark Koevermans voert Van Geel gesprekken met De Kromme over een eventuele functie. "Over de inhoud daarvan kan ik ook niets kwijt, maar die gesprekken worden in een goede sfeer gevoerd", zegt de td.

Lees meer over
Van Hanegem Van La Parra Ziyech
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties