Ziyech en Van La Parra in belangstelling Feyenoord

Ziyech en Van La Parra in belangstelling Feyenoord

Feyenoord wil zich aankomende zomer graag versterken met twee spelers die afgelopen zondagmiddag nog op het veld stonden tijdens de wedstrijd tegen sc Heerenveen. De Rotterdamse club zou graag Rajiv van la Parra (22) en Hakim Ziyech (20) in de Kuip verwelkomen. Dat meldt het Algemeen Dagblad vandaag.

Het transferbudget is nog altijd minimaal bij de club en in eerste instantie richt technisch directeur Martin van Geel zich dus op transfervrije buitenkansjes. Van La Parra is in de zomer clubloos en voor hem behoeft dus geen transfersom betaald te worden. De speler uit de jeugdopleiding van Feyenoord lijkt de vervanger te moeten worden van Ruben Schaken, die graag naar het buitenland verkast.

Ziyech staat na de zomer voor nog één jaar onder contract in Friesland. Feyenoord zal dus in de buidel moeten tasten om de aanvallende middenvelder over te kunnen nemen. De vraagprijs bedraagt naar verluidt twee miljoen euro en dat kan de Stadionclub bij een verkoop van een van haar sterkhouders wel op tafel leggen.

Lees meer over
Van La Parra Ziyech
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties