Feyenoord zet Achahbar in de wachtkamer

Feyenoord zet Achahbar in de wachtkamer

Anass Achahbar weet nog niet of hij volgend seizoen weer deel uitmaakt van de selectie van Feyenoord. De spits speelt momenteel op huurbasis voor Arminia Bielefeld in de Tweede Bundesliga, maar hoorde nog niks van Feyenoord.

De club gaf Elvis Manu wel de toezegging dat hij komend seizoen weer Feyenoorder is. De aanvaller maakt momenteel het seizoen af bij SC Cambuur. Mitchell Te Vrede blijft vooralsnog ook nog bij Feyenoord, nadat de club vorige week de optie in zijn contract lichtte. Te Vrede is de stand-in van de geschorste Graziano Pellè.

Feyenoords technisch directeur Martin van Geel is tevreden over de ontwikkeling van de invaller-spits, die in de zomer van 2012 Excelsior verruilde voor Feyenoord. 'Mitchell is een enorm gedreven jongen, met veel ambitie en kwaliteit. Met Pellè heeft hij normaal gesproken een fantastische spits voor zich, maar daar liet hij zich nooit door ontmoedigen. In zijn prestatiedrang moeten we hem soms afremmen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Mitchell bij Feyenoord nog grote stappen kan zetten in zijn ontwikkeling en we zullen er alles aan doen hem daarbij te ondersteunen.'

Lees meer over
Elvis Manu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties