'In het buitenland zullen ze wel vaker op de bank zitten'

'In het buitenland zullen ze wel vaker op de bank zitten'

Ronald Koeman houdt zijn spelers scherp in de laatste weken van het seizoen. De coach van Feyenoord haalde vorige week in de uitwedstrijd bij FC Groningen Jean-Paul Boëtius uit zijn elftal en zondag raakten Tonny Vilhena en Bruno Martins Indi hun basisplaats kwijt, thuis tegen sc Heerenveen. Zonder het duo pakte Feyenoord opnieuw drie punten, op weg naar de tweede plek.

Koeman is niet bang om spelers uit het elftal te halen. "Het is in Nederland misschien even wennen, ook voor de jongens die op de bank terechtkomen", beseft de coach in De Telegraaf. "Maar het is helemaal geen diskwalificatie. Ik hoor van spelers altijd dat ze zo graag in de grote buitenlandse competities willen spelen. Nou, dan zullen ze wel vaker op de bank zitten."

Koeman belooft dat hij het ingeslagen pad blijft volgen, wat iedereen er ook van vindt of zegt. "Een winnende trainer heeft altijd gelijk. Toch?”, glimlacht hij. Feyenoord staat momenteel vierde in de Eredivisie, maar heeft maar een punt minder dan nummer twee Vitesse.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties