Immers op tien doelpunten: 'Ik houd het niet bij'

Immers op tien doelpunten: 'Ik houd het niet bij'

Lex Immers schoot zondagmiddag al weer zijn tiende treffer van het seizoen binnen en daarmee besliste hij direct het duel met sc Heerenveen (2-0). De aanvallende middenvelder krijgt vaak kritiek over zijn effectiviteit, maar vandaag was hij koelbloedig. 'Ik houd het niet bij, maar ik weet wel ongeveer op hoeveel goals ik sta', zei Immers met een grijns op zijn gezicht.

Feyenoord begon echter slecht aan de wedstrijd en kon pas in de tweede helft het verschil maken. 'Het was matig voor de rust. Onrustig, veel balverlies, we waren niet zuinig op de bal, maar uiteindelijk dwing je het zelf af om de drie punten te pakken', analyseerde Immers de wedstrijd voor Fox Sports.

Trainer Ronald Koeman kwam ook vandaag weer met een verrassende opstelling. Het veranderen van het spelsysteem is in ieder geval niet slecht, vindt Immers. 'Het houdt iedereen scherp. Iedereen beseft in welke fase we nu zitten. De trainer wil een signaal afgeven. We hebben nu twee wedstrijden de nul gehouden en gewonnen, dus het werkt wel.'

Lees meer over
Lex Immers Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties