Inzameling voor nabestaanden overleden Mike Senders

Inzameling voor nabestaanden overleden Mike Senders

INGEZONDEN - Met verslagenheid hebben wij deze week het bericht vernomen, dat medesupporter Mike Senders het leven heeft gelaten. Mike was jarenlang een bekend gezicht bij Feyenoord. Hij mocht slechts 43 jaar worden. Uiteraard wensen wij zijn kinderen, zijn familie en zijn vrienden veel sterkte toe, met dit enorme verlies.

Aanstaande zondag (16 maart 2014), zal er voorafgaand en tijdens het duel Feyenoord v sc Heerenveen geld ingezameld worden voor Mike’s kinderen. Onder andere op DHZ en Varkenoord, als ook in de kantine van Vak Z, Cafe HideAway en Cafe De Ara wordt er voor hen met de pet rondgegaan. Wij hopen op een ieders support, voor zijn zoontjes Mick en Sid.

Mike Senders, bij Feyenoord zul je gemist worden. Rust zacht!

Je vrienden van Feyenoord

(Ter aanvulling: het is ook mogelijk een donatie over te maken naar rekening 17.16.30.327 tnv Vereeniging De Feijenoorder, ovv ‘Mike Senders’. De Feijenoorder zorgt ervoor dat je donatie op de juiste plek terecht komt!)

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties