Nieuwe mobiele website gelanceerd door Feyenoord

Nieuwe mobiele website gelanceerd door Feyenoord

Feyenoord heeft een nieuwe mobiele website gelanceerd. Wie op zijn mobiele telefoon naar www.feyenoord.nl gaat, komt automatisch op de nieuwe mobiele site terecht. Via deze pagina is onder meer al het nieuws over Feyenoord te volgen, terwijl op de site ook bijvoorbeeld informatie over de selectie en de club te vinden is. Ook is het mogelijk om direct via de mobiele website kaarten te kopen voor de wedstrijden van Feyenoord.

De nieuwe mobiele site is volledig geoptimaliseerd voor gebruik met je smartphone. Zo kun je makkelijk navigeren met een touchscreen en laden de pagina’s razendsnel. De vormgeving van de mobiele website is geheel volgens de vernieuwde huisstijl van Feyenoord die vorig jaar werd geïntroduceerd. De mobiele website zal de komende tijd nog verder worden geoptimaliseerd.

Feyenoord introduceerde onlangs al de nieuwe officiële Feyenoord App, die gratis is te downloaden voor zowel de iPad en de iPhone als voor alle Android-toestellen en tablets.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties