Clasie: 'Elke week knokken voor plek twee'

Clasie: 'Elke week knokken voor plek twee'

Feyenoord won drie wedstrijden op rij niet (uit bij NAC Breda en FC Twente en thuis tegen Ajax), maar pakte zondag weer eens de volle buit. Dat was maar goed ook, want PSV had de ploeg van Ronald Koeman ingehaald en heeft nu weer een punt minder. Feyenoord jaagt nu in eerste instantie op nummer drie FC Twente en gaat vervolgens achter nummer twee Vitesse aan.

Jordy Clasie denkt dat zijn ploeg zich nog kan kwalificeren voor de voorrondes van de Champions League. "We gaan voor de tweede plek. Daar zullen we elke week voor moeten knokken. Het kampioenschap is wel vergeven", zei de aanvoerder tegen NUsport. Omdat Ajax zondag verloor van Cambuur bedraagt de achterstand op de koploper nog tien punten, maar Clasie gelooft dus niet meer in een landstitel.

Met nog zeven wedstrijden voor de boeg heeft Feyenoord op het moment vier punten minder dan Vitesse. De ploeg van Koeman speelt aankomend weekend thuis tegen sc Heerenveen en mist Graziano Pellè dan nog: de Italiaan is nog drie wedstrijden geschorst.

Lees meer over
Clasie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties