Seizoenkaartprijzen correct: 'Uitleg volgt volgende week'

Seizoenkaartprijzen correct: 'Uitleg volgt volgende week'

Oplettende supporters ontdekten woensdagavond dat de seizoenkaartprijzen voor de volgende voetbaljaargang (2014-2015) al op de website van Feyenoord stonden. Screenshots werden al snel op Twitter en Facebook geplaatst. 'Dom en jammer. Bij het testen is een fout gemaakt', betreurt woordvoerder Raymond Salomon het uitlekken.

Salomon benadrukt dat de prijzen correct zijn, maar dat er nog een onderbouwing volgt. 'De supporters krijgen volgende week officieel bericht, de tarieven zullen dan niet anders zijn hoor. Alleen zit er dan wel een toelichting bij', zegt hij in het Rotterdams Dagblad.

De FSV wacht met smart op uitleg over de voor veel vakken prijsverhoging van vijf procent. 'Daar willen we een goede onderbouwing van zien. Feyenoord is een club van het volk, daarom moet er variatie in de tarieven zitten. Naar andere clubs wijzen heeft geen zin: wij zijn Feyenoord en hebben niks met anderen te maken.'

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties