Koeman: 'Vecht tot laatste minuut voor Feyenoord'

Koeman: 'Vecht tot laatste minuut voor Feyenoord'

Feyenoord maakte maandagochtend bekend dat Fred Rutten is vastgelegd als nieuwe hoofdtrainer. De coach neemt in de zomer het stokje over van Ronald Koeman, die enige tijd geleden al heeft aangekondigd dat hij na dit seizoen zal vertrekken. Bij Voetbal International werd maandagavond echter gesuggereerd dat Koeman overweegt om al eerder weg te gaan.

Feyenoord verloor zondagmiddag de Klassieker van Ajax en kan een eventueel kampioenschap daardoor definitief vergeten. De Rotterdammers liggen ook al uit het nationale bekertoernooi en zodoende is er niet veel eer meer te behalen voor Koeman. Het wordt dan ook niet uitgesloten dat de oefenmeester al voor het einde van het seizoen zal vertrekken uit De Kuip.

Koeman is bezig aan zijn derde seizoen bij Feyenoord en eindigde in zijn eerste jaar als tweede, terwijl de Rotterdammers vorig seizoen als derde finishten. Feyenoord staat op het moment vierde in de Eredivisie, maar heeft nog maar een punt meer dan PSV. Mocht Koeman het seizoen inderdaad niet afmaken, dan zou Rutten per direct kunnen instappen: hij heeft momenteel geen club.

UPDATE - Koeman: 'Vecht tot laatste minuut voor Feyenoord'

Ronald Koeman is niet van plan voortijdig op te stappen bij Feyenoord. De trainer wuift via twitter weg dat hij het vanwege de tegenvallende resultaten zat is in de Kuip en er de brui aan wil geven.

'Wat lees en hoor ik? Voortijdig vertrek bij #Feyenoord? Tot de laatste dag vecht ik voor deze fantastische Club! @Feyenoord', is het bericht dat Koeman naar zijn 89.000 twitter-volgers stuurde.

Blijkbaar voelt Koeman zich genoodzaakt te reageren op geruchten. In diverse voetbal-praatprogramma's en kranten is gesuggereerd dat hij nadenkt over een voortijdig vertrek.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties