'Verkoop of Europa nodig voor positief eigen vermogen'

'Verkoop of Europa nodig voor positief eigen vermogen'

Technisch directeur Martin van Geel is eerlijk en open het gesprek aangegaan met alle kandidaten. Co Adriaanse vond zichzelf 'niet goed bij de club passen' waardoor hij afhaakte, maar de beperkte financiële mogelijkheden in de Kuip hebben ook meegespeeld. Dat meldt De Telegraaf vandaag.

Volgens Van Geel zit er stijgende lijn in. 'Er kan straks wel iets meer, omdat Feyenoord de afgelopen seizoenen continu zwarte cijfers heeft geschreven. We zijn heel dicht bij een positief eigen vermogen. Daar is nog één grote verkoop of één keer een jaar in Europa voor nodig. Een bepaald percentage kan dan al worden geherinvesteerd.'

Rutten heeft zich in ieder geval gecomformeerd aan de situatie van de Rotterdammers. 'Als je bij Feyenoord trainer wordt, hoef je na een paar nederlagen niet aan te kloppen voor een rechtsbuiten, een linksbuiten en een keeper. Dat gaat hier echt niet', aldus Van Geel.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties