Rutten: 'Dat ik derde keus ben deert mij niet'

Rutten: 'Dat ik derde keus ben deert mij niet'

Fred Rutten volgt de vertrekkende Ronald Koeman op bij Feyenoord. De oud-coach van FC Twente, PSV en Vitesse is dolblij met het naderende avontuur in Rotterdam-Zuid. 'Het legioen, het stadion, de ambiance. Het is echt een fantastische volksclub. Daar pas ik wel bij', zegt Rutten tegenover de NOS.

De clubleiding van Feyenoord had haar pijlen echter eerst gericht op Louis van Gaal en Co Adriaanse. Beide trainers hebben echter andere plannen en dus kwam de club uit bij derde keus Rutten. 'Dat deert me niet. Als je in het rijtje met Van Gaal en Adriaanse wordt genoemd, niet slecht denk ik dan', aldus Rutten.

Net als Koeman meermaals deed, tekent Rutten ook een contract voor één jaar. 'Het komt voort uit het verleden. In het verleden tekende ik meerjarige contracten, maar als degenen die je hebben aangesteld tussentijds vertrekken dan verandert de hele atmosfeer. Dus wij hadden ons heel snel gevonden in het eenjarige contract.'

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties