Feyenoord A1 naar halve finale KNVB-beker

Feyenoord A1 heeft zaterdagmiddag de halve finale van de KNVB-beker bereikt. De ploeg van trainer Roy Makaay zegevierde op trainingscomplex Skoatterwâld. SC Heerenveen werd daar met 1-2 verslagen. In de 13e minuut maakte Milton Klooster namens de Rotterdammers de openingstreffer. Na rust kwam sc Heerenveen via een intikker van Rewan Amin op 1-1, al hadden de Friezen even daarvoor geluk dat doelman Robin Kist een strafschop van Feyenoord stopte. In het restant van de wedstrijd bleven beide teams aan elkaar gewaagd, maar Feyenoord bereikte uiteindelijk de halve finales door een van richting veranderd schot van Jeff Hardeveld.

In de halve finale moet Feyenoord A1 het gaan opnemen tegen de leeftijdsgenoten van FC Den Bosch. De andere wedstrijd in het bekertoernooi gaat tussen FC Utrecht en AZ.