Guidetti wil vasthouden aan City-salaris

Guidetti wil vasthouden aan City-salaris

Dat Graziano Pellè vertrekt, staat vrijwel vast. Bij Feyenoord gaat zelfs de grootste optimist ervan uit dat de Italiaan zijn successen komende zomer wil verzilveren. John Guidetti geldt als logisch alternatief.

Hij was in het seizoen 2011/12 zeer succesvol als doelpuntenmaker en aanjager, maar stond daarna door een virusinfectie meer dan een jaar buitenspel. Guidetti maakt momenteel het seizoen af op huurbasis bij Stoke City. Daarna, zo is het vermoeden in De Kuip, zal Manchester City hem willen verkopen. Alleen is opnieuw niet iedereen overtuigd.

Want hoe fit is Guidetti eigenlijk? Bovendien heeft Feyenoord ook nog niet geïnformeerd bij Manchester City naar de transfersom en liet Guidetti zelf eerder weten sowieso een City-salaris te willen verdienen. Over de komst van de populaire Zweed wordt intern bij Feyenoord daarom nog niet serieus gesproken, maar zeker wél serieus nagedacht.

In januari trok Guidetti tijdelijk van Manchester naar Stoke-on-trent, maar daar bleef het tot dusver bij vier invalbeurten. In de 43 minuten speeltijd kwam hij niet tot scoren. Twee seizoenen geleden was hij in Rotterdam liefst twintig keer trefzeker in 23 competitieduels.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties