'Feyenoord is schade van Bosz nog aan het repareren'

'Feyenoord is schade van Bosz nog aan het repareren'

Hij is een van de kandidaten voor de functie van trainer van Feyenoord: Peter Bosz. De Stadionclub moet immers op zoek naar een nieuwe oefenmeester. Ronald Koeman maakte anderhalve week geleden bekend zijn aflopende contract in De Kuip niet te verlengen. Bosz speelde zelf van 1991 tot 1997 bij Feyenoord en werd er in 1993 landskampioen. Van 2006 tot en met 14 januari 2009 was hij er technisch directeur.

Maar niet iedereen steunt een terugkeer van de voormalige middenvelder, die dit seizoen trainer is van Vitesse. "Natuurlijk niet", zegt Rob Jacobs, in 1988 en 1989 oefenmeester van Feyenoord, in AD Sportwereld. "Bosz met zijn ellenlange positiespel dat helemaal niets oplevert."

"En als technisch directeur heeft hij in De Kuip zoveel geld over de balk gesmeten, dat is de club nu nog aan het repareren. Laten we nou toch ophouden over die Peter Bosz." Als andere favorieten gelden Louis van Gaal, Co Adriaanse, het doorschuiven van Jean-Paul van Gastel en/of het terughalen van Willem van Hanegem.

[poll=122]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties