(Oud-)Feyenoorders willen Van Gaal of Van Gastel

(Oud-)Feyenoorders willen Van Gaal of Van Gastel

Louis van Gaal is topfavoriet bij vele oud-Feyenoorders om hoofdcoach Ronald Koeman na de zomer bij Feyenoord op te volgen. Het Algemeen Dagblad publiceert vandaag een zelfopgezette enquête en 21,7% van de tientallen ondervraagde (oud-)Feyenoorders hoopt op Van Gaal, gevolgd door het doorschuiven van Jean-Paul van Gastel (20%). Co Adriaanse staat als derde genoteerd.

Henk van Stee: 'Ik durf zelf te stellen dat alle andere kandidaten buiten Van Geel een pure gok zijn. Alleen bij Van Gaal weet je eigenlijk dat de garantie op succes groot is.'

Hans Kraaij sr: 'Ik heb veel respect voor Van Gaal als coach. De mensen die hem eventueel aanstellen zullen wel een ernstig gesprek moeten voeren over hoe hij met journalisten moet omgaan. Over Van Gastel hoor ik goede berichten, maar zo'n grote job als je eerste klus als trainer is lastig.'

Ben Wijnstekers: 'Van Gaal is een geweldige trainer, maar bij veel supporters zal zijn komst gevoelig liggen. Dat was ook zo toen Johan Cruijf kwam. Odanks het feit dat Feyenoord de landstitel pakte, vonden veel mensen het jammer dat Cruijf in het shirt van Feyenoord speelde.

Lees meer over
Van Gastel
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties