Bosz is door clausule beschikbaar voor Feyenoord

Bosz is door clausule beschikbaar voor Feyenoord

Namen als Louis van Gaal en Co Adriaanse vallen, maar Peter Bosz is misschien wel de belangrijkste kandidaat voor de vacature bij Feyenoord. De trainer is nog jong, staat waarschijnlijk open voor de baan in De Kuip en is wellicht ook beschikbaar komende zomer.

De Telegraaf meldt dat Bosz een clausule in zijn contract heeft staan die het mogelijk maakt dat de oefenmeester aan het einde van het seizoen naar een aantal Europese clubs of nationale ploegen kan overstappen. Over de details wil niemand wat kwijt, maar het lijkt erop dat Bosz ook voor Feyenoord beschikbaar kan komen.

De ochtendkrant meldt ook dat men bij Chelsea goed te spreken is over de prestaties van Bosz. Het is echter de vraag hoeveel perspectief de coach na zijn eerste jaar zelf ziet. Door Financial Fair Play zal er op de transfermarkt nauwelijks iets gedaan kunnen worden en dus blijft men bij Vitesse afhankelijk van de huurlingen van Chelsea.

Bij Feyenoord is wellicht veel meer mogelijk. De club heeft nog een verlies van zes miljoen euro weg te werken, maar er staat in Rotterdam wel een jonge selectie die een behoorlijke transfersom waarborgt. Bosz kwam als speler vijf jaar voor Feyenoord uit en werkte er daarnaast drie jaar als technisch directeur. De magie van De Kuip kan hem nu voor de derde keer naar Rotterdam lokken.

Lees meer over
Bosz
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties