'Droomkandidaat Bosz heeft mogelijk clausule in contract'

'Droomkandidaat Bosz heeft mogelijk clausule in contract'

Peter Bosz is de droomkandidaat om de aan het eind van het seizoen vertrekkende hoofdcoach Ronald Koeman op te volgen bij Feyenoord. De trainer van Vitesse heeft weliswaar nog een contract tot medio 2015 in Arnhem, maar dat hoeft niet per se een probleem te zijn.

In de periode dat Bosz bij Heracles Almelo zat, was de oefenmeester ook al slim genoeg om enkele clausules in zijn verbintenis op te nemen zodat hij aan het eind van het seizoen naar bepaalde clubs en voetbalbonden kon vertrekken. Het management van Bosz wil niets bevestigen, maar de Telegraaf speculeert in ieder geval dat er op zijn minst een opening is voor een komst van Bosz naar Feyenoord.

Wat in het voordeel van Bosz spreekt is dat de oud-technisch directeur bekend is met de jeugdopleiding van Feyenoord. De voormalig middenvelder weet op welk niveau talenten moet worden gescout en aangeleverd. Met een stevig en goed vijfjarig beleidsplan gaf Bosz toentertijd de aanzet voor een verdere professionalisering van de club en de opleiding.

Lees meer over
Bosz
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties