Driemanschap ontving nog geen officiële opdracht

Driemanschap ontving nog geen officiële opdracht

Het driemanschap dat bestaat uit commissarissen Jos van der Vegt, Hans Vervat en Wim van Sluis heeft nog altijd geen precieze omschrijving gekregen van de opdracht om als verkenners diverse stadionvarianten onder de loep te nemen.

In juli kwam naar buiten dat Feyenoord NV, Stadion Feijenoord en Sportclub Feyenoord een troika hadden samengesteld om alle Kuip-varianten te analyseren. Het ging daarbij niet alleen om het afgeschoten plan van VolkerWessels, maar ook eerdere aangedragen projecten van BAM en de stichting ReddeKuip. Vier maanden later ligt er echter nog geen officiële opdracht op tafel.

Bij het masterplan HNS (Het Nieuwe Stadion) dat geen meerderheid verkreeg in de Rotterdamse gemeenteraad ontbrak het vooral aan draagkracht. Supporters van Feyenoord zouden onvoldoende bij het gevoelige bouwplan betrokken zijn geweest. Ook nu is nog altijd niet besloten hoe de partijen de rol van de supporters zien inzake het besluitvormingsproces.

Lees meer over
hns Van Sluis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties