Van Geel: 'Geen toekomst voor Cissé en Singh'

Van Geel: 'Geen toekomst voor Cissé en Singh'

Martin van Geel gaat een drukke winterstop tegemoet. De technisch directeur van Feyenoord zal alle zeilen moeten bijzetten om een tweetal spelers te verkopen. In augustus lukte het nog niet om Sekou Cissé te lozen, maar in de korte eredivisiepauze zal men weer verwoede pogingen doen om de Ivoriaan van de hand te doen. Harmeet Singh mag daarnaast ook vertrekken.

'In de selectie van 27 spelers hebben er 25 nog steeds toekomst bij Feyenoord', bevestigt hij in het Algemeen Dagblad van vrijdagochtend. 'Alleen voor Cissé en Singh is dat niet zo. Maar dat weten die jongens al maanden.'

Singh uitte een maand geleden zijn vertrekswens. De Noorse middenvelder heeft de technische staf nimmer kunnen imponeren. De kwalitatieve gebreken van de jeugdinternational zijn al een reden om iemand te transfereren, maar zijn verwijten richting de technische staf hebben een langer verblijf onmogelijk gemaakt.

Lees meer over
Singh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties