Singh wil vertrekken: \'Onmogelijk om hier te blijven\'

Singh wil vertrekken: \'Onmogelijk om hier te blijven\'

Harmeet Singh wil in januari vertrekken bij Feyenoord. De middenvelder komt in Rotterdam-Zuid niet aan spelen toe en een afscheid is dan ook aanstaande. 'Als ik geen speeltijd en vertrouwen krijg, is het onmogelijk om hier te blijven', aldus de Noor tegenover VG.

Feyenoord haalde de jeugdinternational in de zomer van 2012 naar de Kuip. Singh kwam dusver tot slechts 130 minuten speeltijd in het shirt van de Stadionclub. 'Het is zeker niet makkelijk. Ik denk dat ik goed genoeg ben, maar ze kiezen voor de Nederlanders', zegt hij.

De 22-jarige voetballer kon in de transferwindow nog naar NEC Nijmegen. Technisch directeur Martin van Geel blokkeerde de tijdelijke overgang echter. 'Ik ging er volledig van uit dat ik weg mocht gaan, maar Feyenoord zei opeens 'nee'. Ik heb tegen de trainer gezegd dat ik daar erg teleurgesteld over ben.'

Spijt heeft Singh echter niet over zijn overgang naar Nederland. 'Ik geniet van de stad en heb veel vrienden hier. Het enige wat niet goed gaat, is dat ik niet aan spelen toekom. In het begin kon ik daar nog mee leven, maar het werd steeds erger. Nu kijk ik alleen nog maar naar de toekomst en we zullen zien wat er in januari gebeurt.'

Lees meer over
Singh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties