Van Merwijk verantwoordt zich op 27 september voor VASF

Van Merwijk verantwoordt zich op 27 september voor VASF

Eind deze maand zullen de Kuip-directie en de raad van commissarissen zich moeten verantwoorden voor de Vereniging Aandeelhouders Stadion Feijenoord (VASF). Deze groep eist tekst en uitleg over het mislukken van het masterplan Het Nieuwe Stadion. Dat meldt het Rotterdams Dagblad vandaag.

De VASF, die 43 procent van de aandeelhouders vertegenwoordigt, wil weten wat er 'goed en fout' is gegaan tijdens het proces en eist inzicht in het kostenplaatje van de stadionplannen. 'Bent u bereid de uitkomsten van die analyse met ons te delen?', schrijft voorzitter Joan Smal in een brief aan de directie van Stadion Feijenoord.

Op 27 september zal stadiondirecteur Jan van Merwijk de prangende vragen van de groep aandeelhouders beantwoorden. 'Ze hoeven niet op de knieën. Het zijn grote mensen, die maken fouten, laat ze dat erkennen. En niet zeggen dat het alleen maar de schuld van de politiek is', benadrukt Smal.

Lees meer over
hns Van Merwijk
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties