Immers niet blij met optreden Kuipers

Immers niet blij met optreden Kuipers

Lex Immers heeft het niet zo op Björn Kuipers. De leidsman gaf in de Klassieker een discutabele strafschop. Kuipers vond dat de grote teen van Ruud Vormer tegenstander Viktor Fischer voldoende raakte om een penalty toe te kennen. 'Ze kwamen zoals gewoonlijk weer eens veel te gemakkelijk op gelijke hoogte dankzij die pingel', stelt Immers in de Metro.

Feyenoord had daarvoor al verrassend de leiding genomen door een doelpunt van Graziano Pellè. 'Het was hét omslagpunt in de wedstrijd, want zij voelden direct dat ze voor een tweede treffer konden gaan', vervolgt de aanvallende middenvelder.

De gelijkmaker hing echter al langer in de lucht. Feyenoord startte gedurfd, maar na de voorsprong liepen de Rotterdammers steeds verder achteruit. 'Dat had aan de ene kant te maken met Ajax, dat spelers meer liet inschuiven. Aan de andere kant lag het ook aan onszelf. Hoe het kon gebeuren? Geen idee, dat gebeurt gewoon.'

Lees meer over
Kuipers Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties