'Voor Feyenoord is El Hamdaoui net als Ronaldo: onhaalbaar'

'Voor Feyenoord is El Hamdaoui net als Ronaldo: onhaalbaar'

Feyenoord heeft Samuel Armenteros gehuurd van Anderlecht en Ronald Koeman zou er naast de Zweed graag nog een nieuwe aanvaller bij willen halen. De coach weet echter dat hij nergens meer op hoeft te rekenen en zei vrijdag al dat er waarschijnlijk niemand meer bij zal komen. De naam van Mounir El Hamdaoui wordt weliswaar genoemd, maar hij lijkt niet haalbaar te zijn.

El Hamdaoui is wisselspeler bij Fiorentina en liet vorige maand in een sms aan Koeman weten dat hij wel wat zou voelen voor een overstap naar Feyenoord, als hij verhuurd zou mogen worden. "Maar voor Feyenoord is hij een speler als Ronaldo: onhaalbaar. Dan heeft het geen zin daar over te praten", benadrukt technisch directeur Martin van Geel bij BNR.

Volgens Van Geel heeft El Hamdaoui nooit op een lijstje gestaan bij Feyenoord en is de Marokkaan ook nooit intern besproken. De 29-jarige El Hamdaoui speelde in het verleden nog voor Ajax, zondag de tegenstander van Feyenoord, en AZ, Willem II, Derby County, Tottenham Hotspur en Excelsior. In zijn eerste seizoen bij Fiorentina begon hij maar drie keer in de basis.

Lees meer over
El Hamdaoui
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties